Överraskningsbröllop.

 
Mitt första bröllop någonsin och jag får i uppgift av prästen att va bröllopsfotograf haha. Visst hade jag tänkt fota, men nu pekade han ut var jag skulle gå och stå istället för att sitta i bänken, skoj men lite smått nervöst! Det var i alla fall min moster och hennes numera make som på deras födelsedagskalas kom med överraskningen att de tänkt gifta sig samma dag. Lite annorlunda minsann :)
       
 

Full fart framåt.

 
Bilder sen Wheels and Wings i Falkenberg fredagen den 19.
 
Varit fullt upp senaste veckan med allt ifrån fotboll, bilträff, släktkalas, bröllop, karsefors, teater och en massa jobb. Och framöver blir det lika mycket haha! För i morgon åker jag mot Göteborg direkt efter jobbet för att träffa Amelie och Maria, på måndag bär det iväg för en vecka i Rättvik och nästa måndag vidare till Öland för några dagar. Här är det pangpangpang-händelser som gäller!
        

Lukten av enkel lycka.

 
Sommarkvällar när dom är som bäst - lukt av nyslaget gräs i luften och en sol som ger allt i sin väg en gyllene färg. Tog cykeln till sjön och betade av mitt första dopp där för i år - alldeles för dåligt! Men jag kan inte sluta vara så glad över dessa små mysiga tillfällen där jag känner mig så tillfreds med allt. Man är väl en liten skogsmulle som trivs bäst ute. Ett är ju säkert - jag kommer då aldrig trivas som stadsbo!
         

Här skrattar vi fotboll.

 
 
Bilder sen sommarfotbollen i torsdags som jag och Jossan anordnar varje vecka. Vi har under två tillfällen sammanlagt varit 29 stycken glada deltagare i alla åldrar. Killar och tjejer som kommer med helt olika kunskapsnivåer för att spela fotboll på skoj tillsammans - det ett otroligt härligt gäng minsann och förhoppningsvis har alla lika roligt där som jag! .. även om jag blev totaldränkt i slutet haha!
          
 

Skogaby vattenfördämning.

 

Tog cykeln upp till fördämningen mellan Hjörneredssjöarna och Skogaby kraftverk och knäppte några kort. Hjärnan blir minsann ganska så förvirrad där, jag som inte är direkt höjdrädd i vanliga fall kan känna att det svindlar lite. Är som att man luras av vattnet i sjön som bara är ett par decimeter ner på ena sidan medan det är flera meter på den andra.
         

Vila i frid farmor.


Besök vid farmors gravplats med pappa och farfar.
 
Om jag skulle säga att Sydostasienresan bara var toppen skulle jag inte va ärlig. Farmor dog efter bara 9 dagar på resan vilket satte en stor prägel på hela min tid där. Jag hade mycket toppar och dalar på mitt humör och det var en ganska kämpig erfarenhet att vara så långt ifrån hemma när något hände, att inte kunna vara med på begravningen med mera och att bli översköljd med gamla minnen och sorger. Men hon har fått en fin viloplats nu. RIP
          

Solsken och återuppstådda skalbaggar.

 
Mamma hittade en häftig döing igår som sen visade sig vara vid liv!? Efter att ha blivit dränkt, kastad, tvättad och fotad.. stackars skalbagge!
Överlag underbart väder nu, lite sommar igen! Hemmafix och en kort runda på stranden idag där det dock blåste en hel del. Men va mitt första riktiga strandbesök i Sverige för i år faktiskt haha så är väl dumt att klaga. Även om Sydostasiens hav var något varmare...
           

Kuala Lumpur från åttiosex våningar upp.

 
Asiens städer i ett nötskal - stora och skitiga med mycket människor. Men utsikten över Kuala Lumpur från 86 våningen uppe i Petronas Twin Towers var inte att klaga över!
           

Svartvitt artonhundratal.

 
 
Ytterligare High Chaparral bilder, Stephanie och Alex på bild :)
 
Och förutom träffen i Hjörnered i sommar så blir Chappen mitt enda rendezvous i år då min fot ska bli opererad samma vecka som det är i Älvkarleby, lite tråkigt minsann. Så nu är det bara att hålla tummarna för att de hittar felet och min fot blir bra denna gång!
                 
 

Fjädrar, skinn och hö.


Sommarfotboll.

Visst kanske jag inte får - och jag borde inte - och jag kan trots allt inte heller .. men skulle jag kunna låta bli för det? Det var i alla fall underbart att spela lite fotboll igen - trots extremt dålig kondis och att foten började krångla efter mindre än 20 minuters spel. Men skoj va det!
 

Grill, sjömys och fina Skogabyare.


 
 
                
 
Mys nere vid Gamlegårdssjön igårkväll med grillning, bus och skogs-kubb haha!
Tycker om er mina galna, och sjukt snygga haha, Skogabyare
 

Ett annat sätt att leva.

 
Hemma igen efter fyra bra dagar på Chappen. Trött och sliten efter nätter med ganska dålig sömn, med blöta kläder, en nyinköpt piska och mycket jobb på min indianklänning framöver. Detta på grund av nya regler för oss angående bland annat huruvida kläder och prylar är autentiska eller ej. Men det har varit bra dagar med fina människor och ett härligt annat liv!
 
Mer bilder kommer i alla fall framöver. Åsnan hade jag för övrigt väldigt stor lust att ta med mig hem - så otroligt söt! :)
       

RSS 2.0