Black makeup and rock n' roll.

Förra onsdagen slogs det på stort i huset när alla gick all in på kvällens rocktema. Det letades kläder i alla garderober, hår tuperades, ögon sotades och blev kajalstreckssvarta och alla kvällen blev sjukt bra! Jag som älskar temafester trivdes som fisken i vatten haha!
 
I morgon lär bli lika skoj i och med att vi ska ses på Malungshem med alla shopare i Hund och Tandå innan Fjällis - och denna gången känner man folket haha! (Vilket vi inte gjorde sist vi var där med samma folk men precis i början.)
 
Och överlag så är det mest tomt på turister, lite att göra på jobbet och en jävla kyla på -20 här som gör en ganska opeppad att dra ut i backen själv. Måste dock verkligen försöka ta mig ut med kameran och fota - varit riktigt dåligt på den fronten... skyller på kylan och dåligt väder! Men det håller inte i längden haha.
 
Lite bilder sen rockkvällen i alla fall:

Bilbo slår på stort.

Så va man tillbaka på jobbet igen idag - efter väldigt lång tid känns det som! Sjuk i fredags, endast fem lugna timmars jobb på lilla Trollbäcken i lördags och sedan två lediga dagar. Dessa två sista har spenderats genom sjukhäng i soffan tillsammans med Katta - film och godis är inte fel,en snabbvisit hos naprapaten och en kort promenad igår kväll för att kika på "Vintras railpark" mitt på hundfjällsplatten som vi kommer ödsla våra festfria kvällar på :) Men idag va det som sagt jobb igen! Skoj att va igång! Däremot misslyckat när man har en halvtimme mellan att man slutar och man ska va på möte i Lindvallen som man både ska hinna käka snabbt och köra ner på - vilk et vi misslyckades med så där kom tre tjejer intraskande tio minuter försent. Jävligt illa! Och sjukt pinsamt! :o Efter detta lilla missöde till möte köptes det biljetter till The Hobbit på bio och i väntan besöktes ICA och Donken haha! Sen va det film! Fy fan vad jag älskar alla dessa sagan om ringen filmerna - gåshud av bara musiken! Däremot lite udda att ha läst boken och inse att dom istället för att plocka bort handling lägger till helt ny .. random :o Men jag, filmdissaren, är nööööjd! ;)Och i morrn jobbar jag och Maria tillsammans plus att det är rocktema på Fjällis på kvällen så vi kommer tagga hela dagen wiiee :D

Nyårsfirande, snöyra och störtförkylning

Här sitter jag i soffan och tittar på skidåkarna som tar sig nerför Branten utanför fönstret och känner mig lite sådär smådeprimerad. Jag är hemma från jobbet, sjukanmäld, med en grym hosta och antagligen feber också. Blev hemskickad igår efter att ha kämpat mig igenom dagen med en extrem träningsvärk i sidorna av all hosta haha. Men efter att knappt ha kunnat sova något inatt fick jag bita i det sura äpplet och ringa arbetsledaren i morse och säga att jag inte kunde jobba idag. Jag är sämst på att lyssna på min kropp haha. :/ Började känna av febern redan i onsdags men hängde ändå med till Fjällis på kvällen, gick trots hostan till jobbet igår och inte gick hem när jag hade frossa trots tre tröjor. Jag VILL ju jobba... och det är definitivt för tråkigt att sitta i Sälen och inte göra något alls.

 

Men nu är det 2013 och allt, nyår är avklarat och det var ett sjukt bra sådant! Rent underbart att slippa all stress och uppståndelse som det alltid är kring det hemma. Nyår är ganska överskattat och att fira det här i stugan med god mat tillsammans med samma härliga folk som man umgås med varenda dag var så skönt okomplicerat. Efter käk och fest drog vi oss bort till platten i Tandådalen för att kolla på alla raketer och sedan gick vi  vidare till Malungshem. Väl hemma igen, senare på natten, drogs det igång ett par filmer i sträck vilket resulterade i att man sov i soffan till klockan sex haha! And that was my new years eve - hoppas ni hade en bra kväll ni också :))

 

 
Och så ett par mysiga snöbilder - de é la änna gött liv här äller haha!

RSS 2.0