Singapore life.

 

Fel som i regn.

Mot chappen om .. fem timmar .. och det regnar!? Mitt fjärde år där - första året hade vi 36 grader i skuggan och höll på och dö, andra året var det mer lagom med typ 25 grader, förra blandat med sol och regn .. men nu, spöregn? Det är fel, fel, fel! Får väl hoppas på att resten av helgen bjuder på bättre väder i alla fall.
 
Sitter här och flyttar bilder fram och tillbaka, mellan två bärbara hårddiskar och datorn, och ska förhoppningsvis ha dom säkrade nu och datorn näst intill tom! Så nu är det dags att fixa ner resten av Adobe programen igen för att sen kunna börja sätta ihop Skogaby BK:s nya hemsida, spännande att ge sig på hemsidedesignen och Flash igen!

Kommer kanske upp lite bilder från vårens resa snart också, från första stoppet - Singapore!
Men innan dess .. linslusen Socke haha! :)


Pyssel och packning.

Snart dags för årets High Chaparral, western weekend! Vilket alltid betyder en massa sista minuten pyssel som i år har resulterat i bland annat ett par nya mokasiner för mig! Annars är det sista förberedelserna som är på gång här hemma nu innan eftermiddagens jobb :) 


Bubbel, hattar och student 2013.

Dags att ta upp bloggen nu igen tänkte jag! Efter en hektisk, men underbar, säsong i Sälen utan något bra internet och sedan backpackande i Sydostasien är jag nu hemma i kära Skogaby igen. Efter ett halvår iväg kan jag faktiskt inte säga något annat än att jag lärt mig att uppskatta Sverige, Halland, Laholm, hemma och landskapet här omkring mycket mer! För er som inte ser det av gammal vana - här är så jäkla vackert!
 
Men mer om Sälen, resan och landskap vid senare tillfälle, först lite bilder från bästa Jossans bal och student!

 
 

RSS 2.0